De bekende YouTube-ster Jeroen Holtrop is boos nadat een zaak wegens mishandeling tegen hem is geseponeerd. Zijn advocaat heeft een bericht hierover in het AD via sociale media bevestigd.
Volledig scherm
De bekende YouTube-ster Jeroen Holtrop is boos nadat een zaak wegens mishandeling tegen hem is geseponeerd. Zijn advocaat heeft een bericht hierover in het AD via sociale media bevestigd. © ANP XTRA

Roosendaal doet een nieuwe poging om de wijkrechter binnen te halen: ‘Alleen maar voordelen’

ROOSENDAAL - Burenruzies, huurgeschillen, arbeidszaken. Allemaal zaken die als het aan burgemeester Han van Midden ligt in de toekomst in Roosendaal door een buurtrechter beslecht kunnen worden. 

 1. SDW kan dakloze heemclub De Vierschaer niet tegemoet komen: ‘Kapel staat nog steeds te koop’

  SDW kan dakloze heemclub De Vierschaer niet tegemoet komen: ‘Kapel staat nog steeds te koop’

  WOUW - Zorgstichting SDW zegt weinig te kunnen betekenen voor de Wouwse heemkundekring De Vierschaer als het gaat om een terugkeer naar de kapel aan de Kloosterstraat. Die vereniging deed eerder deze week in deze krant een noodkreet: na jaren van noodgedwongen verhuizingen, staat de club op straat. Dé oplossing volgens voorzitter André Dingemans is een terugkeer naar de kapel, waar De Vierschaer eerder al van 1994 tot 2012 onderdak had.
 1. Hoe bereidt deze dierentuin zich voor op de heropening?
  Play

  Hoe bereidt deze dierentuin zich voor op de heropening?

 2. 18 redenen waarom NAC gewoon gaat winnen van FC Emmen: 'NAC hoort in de Eredivisie'
  Play

  18 redenen waarom NAC gewoon gaat winnen van FC Emmen: 'NAC hoort in de Eredivisie'