Volledig scherm
Een beeld van de Openingsmusical van het Da Vinci College © Ramon Mangold/pix4profs

Roosendaal, dit is de stad waar ik van hou (video)

ROOSENDAAL - 'Dit zijn de kids uit Roosendaal met een nieuwe flow'. met die zin begint het refrein van de rap Dit is de stad, gemaakt door Roosendaalse leerlingen van het Da Vinci College. De clip is woensdagavond vertoond tijdens de opening van hun schoolgebouw.

De leerlingen spreken hun trots op Roosendaal uit: 'Dit is de stad waar ik van hou'.

Ze hebben de rap en bijbehorende videoclip gemaakt onder begeleiding van MC Kimo, de clip is geproduceerd door Bekijk 't, een Amsterdamse instelling die cultuureducatieve projecten voor het vmbo bedenkt en uitvoert.

Volledig scherm
Da Vinci College , de eerste dag met leerlingen .foto : Gerard van Offeren
Volledig scherm
Da Vinci college aan Bovendonk
Als onderdeel van de openingsvoorstelling van het nieuwe gebouw van het Da Vinci College in Roosendaal, schreven leerlingen onder begeleiding van MC Kimo een nummer over hun stad. En daar draaiden we een fijne videoclip bij. Geluidsopname: Edwin Bakker Regie: Bastiaan Bosma Camera: Sam Golbach
  1. Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal
    Play

    Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal

    Actrice en ambassadrice Angela Schijf van stichting Het Vergeten Kind opende maandagmiddag de fonkelnieuwe ontspanningstuin van jeugdzorginstelling Juzt De Driekant in Roosendaal. De Lions Club heeft met tal van acties 30.000 euro op gehaald voor de realisatie van de tuin. De stenen tuin is veranderd in een plek waar kinderen uit de instelling kunnen spelen, maar ook rustig kunnen zitten en kletsen. Schijf, die donderdag nog de Zilveren Televizier-Ster Actrice voor haar rol in Flikken Maastricht won, probeerde alles gelijk uit met de kinderen.