Vrolijke petticoats, vetkuiven, swingende rockabilly, allerlei standjes met spulletjes uit de jaren '50 en '60... het eerste lustrum van Rockin' Wouw had het allemaal moeten bieden, maar de organistoren hebben dat feest opnieuw uit moeten stellen.
Volledig scherm
Vrolijke petticoats, vetkuiven, swingende rockabilly, allerlei standjes met spulletjes uit de jaren '50 en '60... het eerste lustrum van Rockin' Wouw had het allemaal moeten bieden, maar de organistoren hebben dat feest opnieuw uit moeten stellen. © peter van trijen/pix4profs

Rockin’ Wouw moet eerste lustrum voor de tweede keer afblazen

WOUW - Zuur, een ander woord hebben Walter Voorheijen en Niels Bakker er niet voor. Opnieuw hebben ze het eerste lustrum van hun festival Rockin’ Wouw - gepland voor 21 augustus - af moeten blazen. 

 1. SDW kan dakloze heemclub De Vierschaer niet tegemoet komen: ‘Kapel staat nog steeds te koop’

  SDW kan dakloze heemclub De Vierschaer niet tegemoet komen: ‘Kapel staat nog steeds te koop’

  WOUW - Zorgstichting SDW zegt weinig te kunnen betekenen voor de Wouwse heemkundekring De Vierschaer als het gaat om een terugkeer naar de kapel aan de Kloosterstraat. Die vereniging deed eerder deze week in deze krant een noodkreet: na jaren van noodgedwongen verhuizingen, staat de club op straat. Dé oplossing volgens voorzitter André Dingemans is een terugkeer naar de kapel, waar De Vierschaer eerder al van 1994 tot 2012 onderdak had.
 1. Floor ruilt haar kleren met kledingkettingruil: 'Het is echt heel erg leuk'
  Play

  Floor ruilt haar kleren met kledingket­ting­ruil: 'Het is echt heel erg leuk'

 2. Rouwstoet in Gaza na luchtaanvallen van Israël
  Play

  Rouwstoet in Gaza na luchtaan­val­len van Israël