Volledig scherm
PREMIUM
Brommers kijken op Rockin’ Wouw, dit jaar hoopt de organisatie nog meer voertuigen uit de jaren ’50 te kunnen laten zien op het festival.

Rockin’ Wouw breidt fors uit: groter, langer, meer muziek en meer oldtimers... maar nog steeds gratis

WOUW - Glimmende oldtimers, swingende rockabilly-muziek, meiden in petticoats en jongens met vetkuiven. Wouw gaat op zaterdag 31 augustus opnieuw 60, 70 jaar terug in de tijd tijdens de vierde editie van fifties- en sixtiesfestival Rockin’ Wouw. 

Maar dit jaar is anders dat de voorgaande jaren: het festival breidt fors uit. Na drie succesvolle edities aan de Roosendaalsestraat verkast het evenement naar de monumentale Markt in Wouw. En niet meer op zondag, maar op zaterdag. Meer tijd en meer ruimte voor meer bezoekers. 

  1. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
    PREMIUM

    Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.