Volledig scherm
PREMIUM
20191019 - NISPEN - Pix4Profs/Tonny Presser - Reünie soos People Relax © Pix4Profs/Tonny Presser

Reunie People Relax Nispen: bier en live muziek!

NISPEN - ,,Wat ben ik blij dat ik iedereen weer zie'', lacht Piet Ligtendag (69) zaterdagavond hartverwarmend tegen de vele oud bekenden. ,,Oude tijden herleven hier!'' 

Ligtendag is een van de ongeveer 350 bezoekers van de People Relax 50 jaar reünie die in zaal Verhoeven wordt gehouden. Nog voor het optreden van verschillende bands zijn veel oud bestuursleden al bijeen om herinneringen op te halen aan de gouden tijden van de eerste gemengde jongeren sociëteit in Nispen. Ligtendag behoort met Leo Schenk, Martin Verbocht, Louis van Pul, Giel van Eekelen, Richard Konings en wijlen Merijn Dekkers tot de oprichters van de sociëteit. Vanaf 1969 tot 1987 lokten zij met latere bestuursleden veel bekende bands en artiesten zoals Sjef van Oekel, Herman Brood of Raymond van Groenewoud naar zaal Verhoeven. 

  1. Waarom geen hogere straf geëist tegen dronken automobilist die babyleven verwoestte door aanrijding?
    PREMIUM
    Zes vragen

    Waarom geen hogere straf geëist tegen dronken automobi­list die babyleven verwoestte door aanrijding?

    OUDENBOSCH - Tegen de Bulgaar die ervan wordt verdacht dat hij op 1 november 2015 stomdronken een ongeluk veroorzaakte in Oudenbosch waardoor een baby zwaar gehandicapt raakte, is woensdag 108 dagen celstraf , waarvan 50 dagen voorwaardelijk, geëist. Als de rechter hem daartoe op 4 december ook veroordeelt, lijkt de kans klein dat hij zijn straf moet uitzitten. De man is namelijk verdwenen. Op sociale media roept de zaak immense verontwaardiging op.