In de Moriaan werd dit weekend een reünie gehouden van discotheken De Dusent Vresen en Elke's Pub, wereldberoemde tenten in Roosendaal. Rechts haalt Aad van Zeland herinneringen op met Willem Konings en Marie-José Konings-Poppelaars. Dit laatste koppel heeft elkaar leren kennen in Elke's Pub 40 jaar geleden, en zijn nog steeds 'in goede gezondheid getrouwd'.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Moriaan werd dit weekend een reünie gehouden van discotheken De Dusent Vresen en Elke's Pub, wereldberoemde tenten in Roosendaal. Rechts haalt Aad van Zeland herinneringen op met Willem Konings en Marie-José Konings-Poppelaars. Dit laatste koppel heeft elkaar leren kennen in Elke's Pub 40 jaar geleden, en zijn nog steeds 'in goede gezondheid getrouwd'. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’

ROOSENDAAL - Ze zijn wat zwaarder, wat grijzer en die wilde haren zijn ze vaak letterlijk kwijt. Maar de herkenning is er, zaterdagmiddag bij de reünie van Elke’s Pub en Den Duysent Vresen. Bij de Moriaan komen oud-bezoekers, medewerkers en muzikanten samen om herinneringen op te halen aan de roemruchte cafés waar ze in de jaren zeventig kind aan huis waren. ,,Once upon a time in Roosendaal’', verzucht Kees Luijkx, de uitbater van destijds.