'Relaxen en genieten' bij twaalfde Blommenkinders in Roosendaal

VIDEOROOSENDAAL - Mensen sjouwen met bankjes en stoelen, of zwaaien met flinke vlaggen in het rond. Publiek staat vooraan bij het Armand podium te springen en te dansen bij U2-coverband RU2, of ligt rustig op een meegenomen dekentje. Ze staan in de rij om in bed te springen voor een John Lennon en Yoko Ono-foto, of kijken even rond in het Armandmuseumpje. De sfeer is ongedwongen, de muziek klinkt goed en het publiek is in groten getale gekomen voor de twaalfde keer Blommenkinders in het Vrouwenhofpark.

,,Even relaxen en genieten." Zo omschrijft Hans de Kok uit Roosendaal een dagje Blommenkinders. Hij zit buiten het Rocket Podium, een tent waar nieuwe muziek wordt gespeeld, gebaseerd op liedjes uit vroeger. ,,Het is nou pauze, ben benieuwd waar ze straks mee komen. Is het niks dan vertrek ik weer en zoek ik een ander podium, hè. Later speelt er ergens een Beatlesband, dat vind ik wel aardige muziek. Ik ben al meerdere keren op Blommenkinders geweest, het is  vlakbij."

  1. Oudenbossche boekenmarkt met overvloed voor kwetsbaren
    PREMIUM

    Oudenbos­sche boeken­markt met overvloed voor kwetsbaren

    OUDENBOSCH - Zowel de traditionele boekenmarkt in de Pauluskerk zaterdag en zondag, als de boeken- en cd-markt van Homico/Kringloper op Pagnevaartweg 82 van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni, zijn goed verlopen. Beiden organisaties hebben elkaar echt niet 'dwars' gezeten. En zeker niet in de persoonlijke sfeer. Ook geen mindere verkoop. Wel kan in de toekomst binnen Oudenbosch door een betere afstemming wat misverstand voorkomen worden.