Ravage op parkeerplaats Wouw: vier auto's door brand verwoest

VIDEOWOUW - Op een parkeerplaats aan de Hogewerf in Wouw zijn in de nacht van dinsdag op woensdag vier auto’s in vlammen opgegaan. Mogelijk is er brandstichting in het spel.

Bij de brandweer kwam rond halfzes in de vroege ochtend een melding binnen dat er op de Hogewerf een auto in brand zou staan. Toen de brandweer arriveerde bleek dat het vuur was overgeslagen naar andere naast geparkeerde voertuigen.

Het duurde enige tijd voordat de brandweer de branden onder controle had. Hoe de brand is ontstaan moet onderzoek uitwijzen. Brandstichting wordt door de politie niet uitgesloten.

Volledig scherm
Auto's door brand verwoest op Hogewerf in Wouw © Marcel van Dorst MaRicMedia
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.