Volledig scherm

Project S4S in de race voor prijs

OUD GASTEL - Het project Sport for Socialisation (S4S) in Zimbabwe, opgezet door de uit Oud Gastel afkomstige Isabel de Vugt, maakt kans op een internationale onderscheiding. De wereldwijde organisatie Beyond Sport, die sport als middel voor sociale verandering over de hele wereld stimuleert, promoot en financiert, heeft op 1 juni de shortlist bekendgemaakt voor de Beyond Sport Awards 2010. En daar staat S4S prominent op. Sport for Socialisation is genomineerd voor Best New Project met het concept om mensen met een beperking bij het maatschappelijk leven te betrekken.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Man (24) uit Sint Willebrord opgepakt voor mogelijke ontvoering van vrouw in Roosendaal

    Man (24) uit Sint Willebrord opgepakt voor mogelijke ontvoering van vrouw in Roosendaal

    ROOSENDAAL - Een 24-jarige man uit Sint Willebrord is vrijdagmiddag aangehouden voor een mogelijke ontvoering van een vrouw in Roosendaal eerder die dag. Het lijkt er volgens de politie op dat het gaat om een conflict in de relationele sfeer. De vrouw werd vrijdag volgens meerdere ooggetuigen op de kruising van de Burgemeester Freijterslaan en de Jan Vermeerlaan in Roosendaal in een bestelbusje getrokken. De politie begon een grote zoektocht waarna de vrouw - mede dankzij tips van burgers - later op de dag werd gevonden.