Oud-militairen treden op als 'parkranger' in het Emile van Loonpark in Roosendaal. Volgens columnist Freek Verhulst kunnen ze nog véél meer problemen aanpakken.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-militairen treden op als 'parkranger' in het Emile van Loonpark in Roosendaal. Volgens columnist Freek Verhulst kunnen ze nog véél meer problemen aanpakken. © pix4profs, Marcel Otterspeer/Peter van Trijen

Probleem in Roosendaal? Stuur gewoon het leger eropaf!

columnROOSENDAAL - Goed nieuws! Het Emile van Loonpark is veiliger dan ooit, viel deze week in BN DeStem te lezen. Komt allemaal door de oud-militairen die zich ‘parkranger’ noemen.

 1. Aantal herriemeldingen in Brabant flink gestegen sinds corona

  Aantal herriemel­din­gen in Brabant flink gestegen sinds corona

  Sinds de start van de coronacrisis heeft een groot deel van Nederland nog nooit zo vaak de binnenkant van zijn huis gezien als nu. Met thuiswerken als norm, horecagelegenheden die de deuren gesloten moeten houden en het beperken van sociale contacten, komt men een stuk minder buiten dan voorheen. Gevolg: meer klachten over geluidsoverlast. In West-Brabant is vooral in Breda, Roosendaal, Oosterhout en Geertruidenberg het aantal herriemeldingen flink gestegen.
 1. Floor ruilt haar kleren met kledingkettingruil: 'Het is echt heel erg leuk'
  Play

  Floor ruilt haar kleren met kledingket­ting­ruil: 'Het is echt heel erg leuk'

 2. Rouwstoet in Gaza na luchtaanvallen van Israël
  Play

  Rouwstoet in Gaza na luchtaan­val­len van Israël