Volledig scherm
Auto ondersteboven langs de kant van de Westelaarsestraat in Roosendaal. © Politieteam Roosendaal

Politie treft auto ondersteboven aan in Roosendaal: Wie bestuurde deze auto?

ROOSENDAAL - De politie trof na een melding een auto aan die op zijn kop lag in de berm van de Westelaarsestraat in Roosendaal.

Er werden geen inzittenden in of nabij de auto gezien. "Afgaande op sporen, waaronder bloed in het interieur, moeten er gewonden zijn", stelt de politie op Facebook.

Onbekend

De eigenaar van de auto is tot op heden nog onbekend. Door de politiehelikopter is ook gezocht in de omgeving. De auto is door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek.

Volledig scherm
Auto ondersteboven langs de kant van de Westelaarsestraat in Roosendaal. © Politieteam Roosendaal
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Manuel de Backer kan op EK cross ‘bij niemand aanhaken’

    Manuel de Backer kan op EK cross ‘bij niemand aanhaken’

    De 63ste plaats op het EK cross country ‘onder 23' was niet wat Manuel de Backer in gedachte had toen hij gistermorgen aankwam op de Beekse Bergen. ,,Dit doet echt pijn", zei de Thor-atleet uit Essen dan ook toen hij iets meer dan twee minuten na de Franse winnaar Jimmy Gressier over de streep was gelopen. ,,Omdat het zo dicht bij huis is, waren veel mensen voor mij naar hier gekomen en dan lukt het me gewoon niet om er alles uit te persen.”