De zon scheen nauwelijks tijdens de Polderloop, toch gaf de schemering mooie luchten in de Brede Balrouw, waar al veertig jaar de finishlijn is getrokken.
Volledig scherm
De zon scheen nauwelijks tijdens de Polderloop, toch gaf de schemering mooie luchten in de Brede Balrouw, waar al veertig jaar de finishlijn is getrokken. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Polderloop Hoeven loop je op een appel, ranja of toch een pan mosselen

HOEVEN - Sommige dingen veranderen gelukkig nooit. De Hoevense Polderloop heeft al veertig jaar hetzelfde parcours, schenkt al veertig jaar een glaasje ranja aan de finish en de speaker staat al veertig jaar vanuit een aardappelkist op een heftruck de lopers binnen te halen.

  1. Veronica stuurde 42 jaar geleden een kaart naar haar zus vanaf camping Hoeven, maar die duikt nu pas weer op
    PREMIUM

    Veronica stuurde 42 jaar geleden een kaart naar haar zus vanaf camping Hoeven, maar die duikt nu pas weer op

    HOEVEN - Medewerkers van Molecaten Park Bosbad in Hoeven zullen zich even in de ogen hebben gewreven toen ze de post bekeken. Een kaartje dat in 1980 vanaf de camping werd verzonden, is teruggekomen omdat het afleveradres niet is gevonden. De ansichtkaart kwam dus nooit bij Ludwina Verhoeve uit Nieuw-Vennep. ,,Dit is bizar natuurlijk,” reageert ze 42 jaar na het verzenden van het kaartje.