Volledig scherm
Een stockfoto van een politieagent tijdens een inzet. Deze agent werkt voor de politie Noord-Nederland. © GinoPress B.V.

Poging tot doodslag in Roosendaal: man slaat zijn vrouw bewusteloos

ROOSENDAAL - Het voorarrest van de man, die zaterdagochtend in Roosendaal werd aangehouden voor poging tot doodslag op zijn partner, is met twee weken verlengd. Dat heeft een woordvoerster van het Openbaar Ministerie in Breda zojuist gezegd.

Tijdens de horecadienst zag de politie op camera's dat een man in het Emile van Loonpark een vrouw meerdere vuistslagen in het gezicht gaf. Op het moment dat de vrouw bewusteloos op de grond lag werd ze door de man in het gezicht geschopt.

Op het moment dat de man de vrouw aan het wegslepen was, kwam de politie ter plaatse en werd de man aangehouden. De vrouw werd ter behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De man werd aangehouden voor het bewusteloos slaan van de vrouw, maar na het zien van de camerabeelden is de aanklacht veranderd in poging tot doodslag.

Op 15 februari moet de man voor de Raadkamer verschijnen. Dan wordt bepaald of de gevangenhouding opnieuw wordt verlengd.

De advocaat van de verdachte, mr. Jasper van Rijsbergen, heeft op dit moment geen behoefte aan een reactie.