Genieten van al het lelijke moois van West-Brabant? Maak eens een treurtrip. Onbetwist hoogtepunt qua treurigheid is volgens schrijver Mark van Wonderen toch wel Roosendaal. En dan vooral het winkelgebied Rembrandtgalerij.
Volledig scherm
PREMIUM
Genieten van al het lelijke moois van West-Brabant? Maak eens een treurtrip. Onbetwist hoogtepunt qua treurigheid is volgens schrijver Mark van Wonderen toch wel Roosendaal. En dan vooral het winkelgebied Rembrandtgalerij. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Plekjes die mooi zijn van lelijkheid: een route van Bergen op Zoom naar Breda

WEST-BRABANT - Lekker dan... Mogen we na weken van lockdown eindelijk ons huis verlaten en er weer op uit gaan, zit alles in één klap bomvol. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.