Eric de Regt heeft het plan opgevat om een eregalerij te maken van alle oud-burgemeesters van de voormalige gemeente Wouw.
Volledig scherm
Eric de Regt heeft het plan opgevat om een eregalerij te maken van alle oud-burgemeesters van de voormalige gemeente Wouw. © Foto Pix4Profs/Jan Stads

Plan: eregalerij met alle oud-burgemeesters van voormalige gemeente Wouw

WOUW - Gezocht: een geschikte expositieruimte én sponsoring voor een eregalerij van oud-burgemeesters van de voormalige gemeente Wouw. Dat idee komt uit de koker van Wouwenaar Eric de Regt, zo moet er een tastbare herinnering aan die voormalige gemeente komen.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.