Palm Parkies in 2020 in het Vrouwenhofpark te Roosendaal. De Handsome Poets treden op. Het publiek zit in bubbels (cirkels in het gras) waar ze niet uit mogen.
Volledig scherm
PREMIUM
Palm Parkies in 2020 in het Vrouwenhofpark te Roosendaal. De Handsome Poets treden op. Het publiek zit in bubbels (cirkels in het gras) waar ze niet uit mogen. © Pix4Profs/Marina Popova

Palm Parkies komt wel naar Roosendaal, maar niet naar Bergen op Zoom

ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM - Als het aan de organisatoren van het parkfestival Palm Parkies ligt worden er dit jaar vanaf 14 juli weer een reeks concerten gegeven in het Vrouwenhofpark in Roosendaal. Omdat het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom te klein is voor een coronaproof evenement, gaat het festival daar dit jaar weer niet door.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.