Palm Parkies in 2020 in het Vrouwenhofpark te Roosendaal. De Handsome Poets treden op. Het publiek zit in bubbels (cirkels in het gras) waar ze niet uit mogen.
Volledig scherm
PREMIUM
Palm Parkies in 2020 in het Vrouwenhofpark te Roosendaal. De Handsome Poets treden op. Het publiek zit in bubbels (cirkels in het gras) waar ze niet uit mogen. © Pix4Profs/Marina Popova

Palm Parkies komt wel naar Roosendaal, maar niet naar Bergen op Zoom

ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM - Als het aan de organisatoren van het parkfestival Palm Parkies ligt worden er dit jaar vanaf 14 juli weer een reeks concerten gegeven in het Vrouwenhofpark in Roosendaal. Omdat het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom te klein is voor een coronaproof evenement, gaat het festival daar dit jaar weer niet door.

  1. Oudenbosch’ paar is slachting onder vogels beu: ‘Er wordt geschoten op alles dat vliegt’
    PREMIUM

    Oudenbosch’ paar is slachting onder vogels beu: ‘Er wordt geschoten op alles dat vliegt’

    OUDENBOSCH - ,,Het is een slagveld, meneer, Ik ben met de politie het land op geweest en heb alles laten zien. Er wordt een bloedbad aangericht onder de vogels.” John Roza (61) uit Oudenbosch kan er niet meer tegen. Vrijwel dagelijks wordt er op de akker naast zijn appartement in De Boschpoort gejaagd op alles dat kan vliegen. Meeuwen, duiven, kauwen, zelfs raven leggen het loodje. Tientallen foto's van dode vogels tonen zijn gelijk aan.