Overval met mes op Kruidvat in Roosendaal, dader met onbekend geldbedrag gevlucht

UPDATE + VideoROOSENDAAL - Een man  heeft dinsdagavond een overval gepleegd op het Kruidvat aan het Dijkcentrum in Roosendaal. Daarbij dreigde de dader mogelijk met een mes. De politie is een onderzoek gestart.

De overval gebeurde rond 18.50 uur. Volgens de politie was tijdens de overval één medewerker in de winkel aanwezig. Deze persoon is geschrokken, maar ongedeerd. De dader heeft deze medewerker mogelijk bedreigd met een mes.

Na de overval is de dader gevlucht met zijn buit. Volgens de politie gaat het om een geldbedrag, maar is nog bekend om hoeveel het precies gaat.

De politie is aanwezig en heeft een onderzoek ingesteld. Daarbij kan mogelijk een beroep worden gedaan op camerabeelden uit de winkel of de omgeving.

Volledig scherm
Overval op het Kruidvat in Roosendaal. © MaRic Media / Christian Traets
Volledig scherm
Overval op het Kruidvat in Roosendaal. © MaRic Media / Christian Traets
  1. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
    PREMIUM

    Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.