stockadr politie blaascontrole blaastest alcoholtest
Volledig scherm
PREMIUM
stockadr politie blaascontrole blaastest alcoholtest © Eldridge Pentury

Opmerkelijke zaak: beschonken vrouw rijdt door na veroorzaken ongeluk, maar OM vraagt vrijspraak

BREDA/SPRUNDEL – Een vrouw die na een personeelsborrel meer dan drie keer te veel had gedronken en naar huis reed, veroorzaakte in Sprundel een ongeluk met een fietser, merkte dat niet op en reed door. En toch vindt de officier van justitie niet dat de vrouw schuldig is aan het ongeluk of zelfs maar schuldig aan het veroorzaken van gevaar op de weg.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Chris uit Roosendaal haalde zijn gestolen Mercedes na vijf jaar terug uit Ghana: ‘Niet echt in beste staat’
  PREMIUM
  Video

  Chris uit Roosendaal haalde zijn gestolen Mercedes na vijf jaar terug uit Ghana: ‘Niet echt in beste staat’

  ROOSENDAAL - Chris Beemer uit Roosendaal was maar liefst vijf jaar lang zijn Mercedes kwijt nadat die gejat was. Hij vond hem uiteindelijk, met hulp van misdaadverslaggever John van den Heuvel, terug in Ghana. ,,Je gaat er toch alles aan hem doen om hem terug te halen want het voelt als een soort falen. Je bent de dupe en dat wil je ongedaan maken”, aldus Beemer.