Nog geen spoor van daders steekpartij Roosendaal

ROOSENDAAL - De politie heeft nog geen spoor van de dader(s) van een steekpartij in Roosendaal, zondagochtend. Een 21-jarige Bergenaar belandde daardoor in het ziekenhuis. Volgens getuigen had het 'zeer ernstig’ met hem kunnen aflopen.

Rond vijf uur in de ochtend ontstond centraal op de Markt in Roosendaal een vechtpartij waarbij volgens omstanders een twintigtal uitgaanders betrokken waren. In het tumult werd de jonge Bergenaar gestoken, waarna de groep uiteenstoof in de richting van het aangrenzende Emile van Loonpark en het spoor.

Het slachtoffer wist op eigen kracht het inmiddels gesloten café Bij Moeders te bereiken, waar nog personeel aanwezig was. Dat heeft hem opgevangen en 112 gebeld. Volgens een van de medewerkers was de man aanspreekbaar toen ambulancebroeders hem meenamen voor behandeling.

De politie deed zondagochtend getuigenonderzoek. Rechercheurs zochten de omgeving af naar een mogelijk steekwapen.  

Volledig scherm
Steekpartij op De Markt Roosendaal. © Christian Traets / MaRicMedia
 1. Geef de wethouder een baan

  Geef de wethouder een baan

  Als we de cijfers mogen geloven, zijn er in West-Brabant ongeveer evenveel vacatures al werklozen. Als arbeid een homogeen goed was, was het probleem snel de wereld uit. Dan waren er niet te veel varkenshouders en te weinig weervissers, sloten vraag en aanbod exact op elkaar aan. Helaas worden wij stervelingen vanaf de wieg een zekere richting opgeduwd en komen talenten, kennis en vaardigheden boven drijven, die soms voor geen meter aansluiten op de arbeidsmarkt.
 2. Perplex leeft eigen sprookje: theatergroep verbindt generaties op podium
  PREMIUM

  Perplex leeft eigen sprookje: theater­groep verbindt generaties op podium

  BREDA - Er was eens... een clubje van vijf studievrienden en -vriendinnen dat een muziekgroepje oprichtte. Vier decennia vooruit in de tijd naar 2020 - dat kan in sprookjes - en het clubje bestaat nog steeds. Onderweg kwam er een vijfmans combo bij, de oorspronkelijke vijf kregen nakomelingen en intussen staat het hele zwikkie op het podium. Waarbij de kinderen intussen de regie mede in handen namen en hun ouders aansturen.