Nog geen spoor van daders steekpartij Roosendaal

ROOSENDAAL - De politie heeft nog geen spoor van de dader(s) van een steekpartij in Roosendaal, zondagochtend. Een 21-jarige Bergenaar belandde daardoor in het ziekenhuis. Volgens getuigen had het 'zeer ernstig’ met hem kunnen aflopen.

Rond vijf uur in de ochtend ontstond centraal op de Markt in Roosendaal een vechtpartij waarbij volgens omstanders een twintigtal uitgaanders betrokken waren. In het tumult werd de jonge Bergenaar gestoken, waarna de groep uiteenstoof in de richting van het aangrenzende Emile van Loonpark en het spoor.

Het slachtoffer wist op eigen kracht het inmiddels gesloten café Bij Moeders te bereiken, waar nog personeel aanwezig was. Dat heeft hem opgevangen en 112 gebeld. Volgens een van de medewerkers was de man aanspreekbaar toen ambulancebroeders hem meenamen voor behandeling.

De politie deed zondagochtend getuigenonderzoek. Rechercheurs zochten de omgeving af naar een mogelijk steekwapen.  

Volledig scherm
Steekpartij op De Markt Roosendaal. © Christian Traets / MaRicMedia
  1. Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’
    PREMIUM

    Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’

    ROOSENDAAL - Ze zijn wat zwaarder, wat grijzer en die wilde haren zijn ze vaak letterlijk kwijt. Maar de herkenning is er, zaterdagmiddag bij de reünie van Elke’s Pub en Den Duysent Vresen. Bij de Moriaan komen oud-bezoekers, medewerkers en muzikanten samen om herinneringen op te halen aan de roemruchte cafés waar ze in de jaren zeventig kind aan huis waren. ,,Once upon a time in Roosendaal’', verzucht Kees Luijkx, de uitbater van destijds.