Volledig scherm
PREMIUM
Roosendaal werkt aan een plan van aanpak voor mensen met verward gedrag. © Marcel Jurian de Jong

Nog deze maand opent er een steunpunt voor mensen met psychische problemen in oude Pius X-school

ROOSENDAAL Nog deze maand moet er in het voormalige schoolgebouw Pius X aan de Edisonstraat in Roosendaal een steunpunt komen van Fameus, een organisatie die zich inzet voor mensen met psychische klachten. 

In dat zogeheten herstelcentrum kunnen mensen met allerlei psychische problemen (zoals depressies, eetstoornissen en angststoornissen) terecht om samen met lotgenoten of zelfstandig te werken aan hun herstel. 

 1. Bemiddeling bij huishoudelijke hulp in Roosendaal levert flink pakket met verbeterpunten op
  PREMIUM

  Bemidde­ling bij huishoude­lij­ke hulp in Roosendaal levert flink pakket met verbeter­pun­ten op

  ROOSENDAAL - Het bemiddelingsproces rondom de problemen met de huishoudelijke hulp in Roosendaal heeft een pakket met 45 verbeterpunten opgeleverd. Maar nóg belangrijker volgens mediator René Mol: ,,Alle partijen zitten tegenwoordig samen aan tafel om te praten over hoe ze samen de huishoudelijke hulp verder kunnen verbeteren. Iedereen wil hier zijn best voor doen, dat is de grootste winst.’’
 2. Oud-Roosendalers Kiki en Joost winnen Hermans Pop-Up Restaurant

  Oud-Roosenda­lers Kiki en Joost winnen Hermans Pop-Up Restaurant

  ROOSENDAAL - Na een bloedstollende finale zijn oud-Roosendalers Kiki Bosman (24) en Joost van den Branden (35) de winnaars geworden van het RTL4-programma Hermans Pop-Up Restaurant. Na een wekenlange strijd in verschillende landen rond de Middellandse Zee hebben zij de sleutel ontvangen van het nieuwe restaurant van Herman den Bijker in de voormalige citrusveiling in de Rotterdamse Merwehaven. Dat gaat het stel de komende maanden samen runnen, met Kiki als maître en Joost als kok.