Volledig scherm
© Thinkstock

Nieuwjaarsfeest in St. Jan Roosendaal afgeblazen

ROOSENDAAL - Na zeven jaar lijkt de formule uitgewerkt: het feest New Years Eve op 31 december in de St. Jan in Roosendaal is afgeblazen. De organisatie verkocht in de voorverkoop te weinig kaarten.

,,We zouden uitkomen op minder dan 300, dat is écht te weinig'', zegt manager Michiel Wijnstroom van Hutten Catering in de St. Jan. Wie een kaartje heeft gekocht, krijgt zijn geld terug.

Op Tweede Kerstdag gaat Sunday Lounge in de St. Jan wel gewoon door, daar worden 900 feestvierders verwacht. Het is de achtste editie.

Wijnstroom: ,,Misschien liggen deze twee feesten te dicht bij elkaar. De laatste drie jaar werd het op oudejaarsdag al minder. Vorig jaar was het op het randje met 300 bezoekers. Met Sunday Lounge gaan we volgend jaar werken aan een nieuwe formule, we moeten de zaak fris houden.''

Voor oudejaarsavond was de Roosendaalse band Sooph geboekt en in oktober was al gestart met promotie.

,,Nee, dit blijft niet zonder financiële gevolgen voor ons'', meldt de manager die gaat nadenken wat een goed vervolg van New Years Eve zou kunnen zijn.

  1. Beslag op vijf auto's bij actie op camping in Schijf

    Beslag op vijf auto's bij actie op camping in Schijf

    SCHIJF - Een actie met groot vertoon op camping De Witte Plas in Schijf, dinsdag. Geen woord van onvrede echter over het gemeenschappelijke optreden van gemeente, politie, belastingdienst, GGD West-Brabant en vreemdelingenpolitie. Een van de beheerders noemt het zelfs ‘prima’ dat opnieuw een stevige controle is uitgevoerd. ,,Een Fort Oranje II is dit zeker niet’’, verzekert burgemeester Marjolein van der Meer Mohr van Rucphen. ,,Dat willen we niet en dat wordt het niet.’’