Bij de nieuwjaarsreceptie van 2017 liet burgemeester Jobke Vonk-Vedder zich vergezellen van kinderburgemeester Elise Rijpers.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de nieuwjaarsreceptie van 2017 liet burgemeester Jobke Vonk-Vedder zich vergezellen van kinderburgemeester Elise Rijpers. © peter van trijen/pix4profs

Nieuwjaar wensen is in Halderberge ook afscheid nemen van Jobke Vonk-Vedder

OUDENBOSCH - De nieuwjaarsreceptie van Halderberge is gekoppeld aan het afscheid van Jobke Vonk-Vedder als burgemeester van deze gemeente. Op de bijeenkomst, 2 januari, in het gemeentehuis zal ze zich nog eenmaal tot de inwoners richten. 

  1. Van een zoutloos dorpje een bruisend Sprundel maken, dat is Jac van Trijp wel toevertrouwd

    Van een zoutloos dorpje een bruisend Sprundel maken, dat is Jac van Trijp wel toever­trouwd

    SPRUNDEL – Ze zijn er nog; mensen die zichzelf compleet wegcijferen om het eigen dorp zo goed mogelijk uit te dragen. In Sprundel is dat Jac van Trijp. Het dorp hangt van evenementen aan elkaar en er is maar weinig waar Van Trijp niet zijn schouders onder zet. Hij speelt daarbij graag de rol van rangeerder: als iets goed op de rails is gezet, mag de Sprundelaar het graag overdragen aan een volgende groep organisatoren. Op de koffie thuis in het voormalig Rabobank-kantoor in de Fatimastraat komt meteen het Sprundels Wonder, een machtig caramelgebakje, op tafel.