Nieuwe onderdelen van Beach Event in Roosendaal geslaagd

VIDEO'SROOSENDAAL - Beter weer kan je als beach event natuurlijk niet hebben. Het hele weekend hoge temperaturen en stralende zon in Roosendaal, met als gevolg heel veel bezoekers en volle terrassen naast de velden op de Markt in Roosendaal. 

Het Beach Event heeft dit jaar veel nieuwe onderdelen, die volgens organisator Meike van Wezel erg aanslaan.

Volledig scherm
Meer dan tweehonderd kinderen van 0 tot 6 jaar waren op de eerste Beach Speeltuin in Roosendaal. © Foto Beach Event Roosendaal

Tweehonderd kinderen van 0 tot 6 jaar waren vrijdagmorgen op de eerste Beach Speeltuin. ,,Het was fantastisch, met een emmertje, schepje, glijbaan en bal.  De kinderen vermaakten zich prima de hele morgen,"vertelt een enthousiaste Van Wezel.

Vanwege Roosendaal 750 jaar was de donderdag voor het eerst toegevoegd aan het programma. Verschillende Roosendaalse basisscholen hadden een sportdag in het zand. 

Volledig scherm
Prima weer voor beach events in Wouw en Roosendaal, op de foto de Markt in Roosendaal. © Foto Alfred de Bruin

Donderdagmiddag was ook voor de eerste keer Beach Rugby op de Markt te zien. In de avond was voor alle Roosendalers in het kader van het jubileum een druk bezet Straattoernooi. 

Het normale Beachvolley en voetvolley toernooi is op zaterdag en zondag, met de finales op zondagmiddag. In Wouw is dit weekend ook  een beach event Wouw on the Beach.

Volledig scherm
Organisator Meike van Wezel is heel blij met nieuwe onderdelen van Beach Event Roosendaal © Foto Alfred de Bruin