Volledig scherm
PREMIUM
20190823 - ROOSENDAAL - Pix4Profs/Tonny Presser - rector Charles van Wettum bij de nieuwbouw locatie. © Pix4Profs/Tonny Presser

Nieuwbouw Jan Tinbergen College in Roosendaal krijgt vorm

ROOSENDAAL - De contouren van de nieuwbouw van het Jan Tinbergen College zijn inmiddels te zien. De komende week wordt de fundering geboord, eind dit jaar moet de buitenkant zo goed als af zijn. Zodat er volgend schooljaar 350 mavoleerlingen in kunnen.

Het staartstuk van een slang dat een ei aan het beschermen is. Zo moet de nieuwbouw van het Jan Tinbergen College aan de Burgemeester Schneiderlaan er van bovenaf uit gaan zien. Daarbij is sportcentrum In de Roos het ei en zijn het bestaande JTC-gebouw het bovenlichaam en hoofd. Deze zomer is het graafwerk geklaard en zijn de contouren van het pand inmiddels zichtbaar.

  1. Waarom geen hogere straf geëist tegen dronken automobilist die babyleven verwoestte door aanrijding?
    PREMIUM
    Zes vragen

    Waarom geen hogere straf geëist tegen dronken automobi­list die babyleven verwoestte door aanrijding?

    OUDENBOSCH - Tegen de Bulgaar die ervan wordt verdacht dat hij op 1 november 2015 stomdronken een ongeluk veroorzaakte in Oudenbosch waardoor een baby zwaar gehandicapt raakte, is woensdag 108 dagen celstraf , waarvan 50 dagen voorwaardelijk, geëist. Als de rechter hem daartoe op 4 december ook veroordeelt, lijkt de kans klein dat hij zijn straf moet uitzitten. De man is namelijk verdwenen. Op sociale media roept de zaak immense verontwaardiging op.