20170803 - Roosendaal - Foto: Tonny Presser/Pix4Profs - drukte op de parkeerplaats bij het Bravis Ziekenhuis tijdens bezoekuur.
Volledig scherm
20170803 - Roosendaal - Foto: Tonny Presser/Pix4Profs - drukte op de parkeerplaats bij het Bravis Ziekenhuis tijdens bezoekuur. © Tonny Presser © 2017

Nieuwbouw Bravis: Roosendaal mikt op locatie Bulkenaar tussen A58 en Tolberg

Update + KaartjeRoosendaal - De gemeente Roosendaal zet in op de locatie Bulkenaar, het gebied tussen de A58 en woonwijk Tolberg, voor nieuwbouw van het Bravis ziekenhuis. Dat heeft wethouder Toine Theunis donderdagochtend bekend gemaakt.

  1. Dj's zwoegen de festivalloze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenvaller, maar ook een mentale’
    PREMIUM

    Dj's zwoegen de festivallo­ze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenval­ler, maar ook een mentale’

    De festivalzomer is voor dj's bij uitstek de belangrijkste periode van het jaar. Met meerdere shows per week in binnen- en buitenland is het niet alleen het uitgelezen moment om te zien hoe het publiek reageert op nieuwe muziek, het is ook de periode waarin gouden bergen verdiend worden. Hoe anders is dat dit jaar. Nagenoeg alle festivals zijn afgelast en veel dj's zwoegen voor hun inkomsten, die ze door de coronacrisis steeds verder zien teruglopen. Wanneer ze weer aan de bak kunnen, weet niemand: ,,Ik ga er niet vanuit dat alles snel weer normaal zal zijn, ook economisch niet.”