Volledig scherm
Bert van Uffelen speelt met Do Re Mi Fa Soul tijdens het Soulspektakel zaterdag 15 september op het Tongerloplein in Roosendaal. Archieffoto Robert van den Berge © Robert van den Berge

Nieuw Soulspektakel op het Tongerloplein in Roosendaal

ROOSENDAAL - Op het Tongerloplein in Roosendaal is zaterdag 15 september voor de eerste keer een Soulspektakel. Bands en dj’s spelen met hun hele soul en zaligheid veel klassiekers uit vooral de jaren ’60 en ’70. Maar ook hedendaagse opvattingen van soul komen voorbij.

Dj's Joep en Robert  beginnen om 16.00 uur. De dj’s verzorgen ook muziek in de pauze en tijdens de afterparty in de Moriaan. 

De twaalfkoppige soulformatie Capital S uit Delft begint om 19.30 uur met een spektaculaire show.  Do Re Mi Fa Soul onder leiding van Bert van Uffelen staat garant voor een spetterende finale vanaf 21.30 uur.  

Toen het  T’plein Van Uffelen  vroeg of hij aan het Soulspektakel een bijdrage wilde leveren, hoefde hij daar als echte soul liefhebber  niet lang over na te denken. ,,Het repertoire brengt het publiek volledig terug naar de tijd waarin soul de wereld veroverde."

Volledig scherm
Twaalfkoppige soulformatie Capital S uit Delft staat om 19.30 uur op het Soulspektakel op het Tongerloplein in Roosendaal. © Foto Capital S
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.