Jac van Trijp, voorzitter Beleef Sprundel en wethouder René Lazeroms voor de biechtstoel, zojuist 'omgedoopt' tot Toeristisch Informatie Punt.
Volledig scherm
Jac van Trijp, voorzitter Beleef Sprundel en wethouder René Lazeroms voor de biechtstoel, zojuist 'omgedoopt' tot Toeristisch Informatie Punt. © Peter van Trijen/Pix4Profs

Niet meer vragen om vergiffenis, maar om toeristische tips kun je in Sprundel te biecht

SPRUNDEL - De Sint Franciscusroute gaan fietsen of een bed & breakfast reserveren vanuit een biechtstoel. Zoiets verzinnen ze alleen maar in Sprundel. Dinsdag werd in dorpshuis De Trapkes het nieuwe Toeristisch Infopunt geopend. Het uitgiftepunt van toeristische folders en recreatieve tips is ingericht in de vroegere confessionale van de Johannes de Doperkerk.

  1. Onder invloed van lachgas veroorzaakte man uit Breda dodelijk ongeluk waarbij zijn vriend om het leven kwam
    PREMIUM

    Onder invloed van lachgas veroorzaak­te man uit Breda dodelijk ongeluk waarbij zijn vriend om het leven kwam

    BREDA – Onder invloed van heel veel lachgas scheurt de 23-jarige Pieter L. uit Breda over de Standdaarbuitensedijk bij Oud Gastel. ,,En toen voelde ik mijn stuur zwaar worden, ik zag een lichtflits, ik hoorde een meisje huilen en de auto lag op zijn kop.” De grootste schrik komt erna: zijn goede vriend, de dan pas 17-jarige Roy van Nispen uit Sint Willebrord, is aan zijn verwondingen overleden.
    Oud Gastel