Volledig scherm
Bargje Boudens in de weer met de spullen die zij gebruikt om nagels te verfraaien. foto Edmund Messerschmidt/het fotoburo

Nagels hot tijdens designwedstrijd

ROOSENDAAL - Alles draait om nagels en schoonheid op de eerste open dag Springtime, zondag in Health City op recreatiepark De Stok in Roosendaal.

De organisatie van de manifestatie is in handen van Bibi's Beauty& Supplies van Bargje Boudens. Deze dertigjarige ondernemer runt in Health City een salon annex opleidingscentrum. Tot vorig jaar had ze een salon aan huis, die ze combineerde met een kantoorbaan. Inmiddels zit ze een jaar in Health City, omdat haar studio bij haar huis in Tolberg te klein was geworden. Zeker voor het verzorgen van opleidingen. Nu leidt ze jaarlijks 24 nagelstylistes op. En voorziet ze - samen met een personeelslid en twee stagiaires - vele honderden klanten van nieuwe nagels. Ook is zij voor de zakelijke markt vertegenwoordigster van enkele gespecialiseerde nagelproducten, die ze binnenkort ook via internet (www.bibiswebwinkel.nl) gaat aanbieden.Tijdens de open dag wordt ook de eerste internationale West-Brabantse nagel-designwedstrijd gehouden, met bekende juryleden, onder wie Pepijn Borrèl uit Veghel.Vrijwel de hele begane grond van Health City wordt zondag omgebouwd voor Bibi's open dag. Otazu verzorgt een sieradenshow, Bodywear presenteert lingerie en twee nagelstylisten verzorgen demonstraties. Twee dj's verzorgen de muziek.

  1. Springbulten crossterrein Oude Bredasepostbaan moeten met de grond gelijk gemaakt worden
    PREMIUM

    Springbul­ten crosster­rein Oude Bredase­post­baan moeten met de grond gelijk gemaakt worden

    HOEVEN - Een crossterrein met springbulten en schuine bochtheuvels aan de Oude Bredasepostbaan in Hoeven moet op last van de gemeente met de grond gelijk gemaakt worden. Een buurtbewoner tekende bezwaar aan tegen het crossen met motoren en quads op een weiland in eigendom van de familie Van der Donk. De hindernissen moeten binnen drie maanden verwijderd zijn, anders legt de gemeente een dwangsom van 1000 euro op.