Volledig scherm
PREMIUM
Bedrijventerrein Majoppeveld zet vol in op duurzaamheid © Ondernemersvereniging Majoppeveld

Na schoonmaak en veiligheid zet bedrijventerrein Majoppeveld nu vol in op duurzaamheid

ROOSENDAAL - Bedrijventerrein Majoppeveld wil werk maken van het verduurzamen van het park. Om ondernemers en inwoners van Roosendaal te laten zien wat er zoal gedaan is en wat er nog meer mogelijk is, houdt de ondernemersvereniging van Majoppeveld op zaterdag 25 mei een themadag over duurzaamheid.

Duurzaamheid is het derde grote thema dat de ondernemersvereniging op het park aan wil pakken, zegt parkmanager Pieter Wierckx. ,,Ieder jaar werken we aan een actieplan voor het park. We begonnen drie jaar geleden met het schoonmaken. Daar is al veel verbeterd, maar dat is een lopend traject. Het jaar daarop hebben we de veiligheid aangepakt, met onder meer het instellen van de parkrangers.’’

  1. Oudenbossche boekenmarkt met overvloed voor kwetsbaren
    PREMIUM

    Oudenbos­sche boeken­markt met overvloed voor kwetsbaren

    OUDENBOSCH - Zowel de traditionele boekenmarkt in de Pauluskerk zaterdag en zondag, als de boeken- en cd-markt van Homico/Kringloper op Pagnevaartweg 82 van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni, zijn goed verlopen. Beiden organisaties hebben elkaar echt niet 'dwars' gezeten. En zeker niet in de persoonlijke sfeer. Ook geen mindere verkoop. Wel kan in de toekomst binnen Oudenbosch door een betere afstemming wat misverstand voorkomen worden.