Volledig scherm
stockagenda stockfoto stockadr theater toneel © Arjen Nijmeijer

Musicalster Rolf van Rijsbergen terug in Oud Gastel

OUD GASTEL - In de intimiteit van de kleine protestantse kerk van Oud Gastel wordt zaterdagavond het concert 'Dit is een plek om lief te hebben' gehouden. De bekendste en mooiste Nederlandstalige liedjes worden gezongen door Rolf van Rijsbergen en Paulien du Bois.

Van Rijsbergen is Gastelaar van geboorte, zijn ouders wonen niet ver van het kerkje in de Dorpsstraat vandaan. Hij maakte furore als musicalster in onder meer Cyrano, Evita, Titanic en theatershows in De Efteling. In veel voorstellingen zong hij samen met mezzosopraan Paulien du Bois en samen komen ze uit in de Abba-bootleg groep Voulez Vous. Een aantal jaren terug zong het tweetal ook bij Gastel Amusant van de fanfare.

In het kerkje brengen Rolf en Paulien liedjes van onder meer Toon Hermans, Wim Sonneveld, Ramses Shaffy, De Dijk en Blof. Het zangduo wordt begeleid door pianist Marco Braam. Het concert begint om 20.00 uur. De kerk is een half uur eerder via de Parkstraat toegankelijk. Entree 10 euro inclusief consumptie.

  1. Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal
    Play

    Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal

    Actrice en ambassadrice Angela Schijf van stichting Het Vergeten Kind opende maandagmiddag de fonkelnieuwe ontspanningstuin van jeugdzorginstelling Juzt De Driekant in Roosendaal. De Lions Club heeft met tal van acties 30.000 euro op gehaald voor de realisatie van de tuin. De stenen tuin is veranderd in een plek waar kinderen uit de instelling kunnen spelen, maar ook rustig kunnen zitten en kletsen. Schijf, die donderdag nog de Zilveren Televizier-Ster Actrice voor haar rol in Flikken Maastricht won, probeerde alles gelijk uit met de kinderen.