Marieke Bendeler en Monique Jasperse kregen de gemeentelijke Pluim uitgereikt van burgemeester Bernd Roks.
Volledig scherm
Marieke Bendeler en Monique Jasperse kregen de gemeentelijke Pluim uitgereikt van burgemeester Bernd Roks. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Mini-Pluim voor Kleine Mensjes Route; zelfs Youp van 't Hek komt in een kubusje voorbij

OUDENBOSCH - Behalve de twee bossen bloemen was alles klein donderdag in de Kunsthal Oudenbosch. Burgemeester Bernd Roks verraste Monique Jasperse en Marieke Bendeler met een gemeentelijke Pluim. Andersom hadden de initiatiefnemers van de Kleine Mensjes Route ook een verrassing voor de burgemeester.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Chris uit Roosendaal haalde zijn gestolen Mercedes na vijf jaar terug uit Ghana: ‘Niet echt in beste staat’
  PREMIUM
  Video

  Chris uit Roosendaal haalde zijn gestolen Mercedes na vijf jaar terug uit Ghana: ‘Niet echt in beste staat’

  ROOSENDAAL - Chris Beemer uit Roosendaal was maar liefst vijf jaar lang zijn Mercedes kwijt nadat die gejat was. Hij vond hem uiteindelijk, met hulp van misdaadverslaggever John van den Heuvel, terug in Ghana. ,,Je gaat er toch alles aan hem doen om hem terug te halen want het voelt als een soort falen. Je bent de dupe en dat wil je ongedaan maken”, aldus Beemer.