Onbegrip in Rucphen dat geld dat bijvoorbeeld voor huishoudelijke hulp bestemd is via een omweg kan dienen om risico's bij de bouw van scholen af te dekken.
Volledig scherm
Onbegrip in Rucphen dat geld dat bijvoorbeeld voor huishoudelijke hulp bestemd is via een omweg kan dienen om risico's bij de bouw van scholen af te dekken. © Archieffoto

Miljoenen aan zorggelden over, Rucphen wil het gebruiken voor nieuwbouw scholen

RUCPHEN - Commotie in Rucphen over geld dat de afgelopen jaren niet is gebruikt voor de zorgsector, het zogeheten sociaal domein. Het gemeentebestuur denkt zo'n 2,3 miljoen aan opgebouwde reserves achter de hand te houden voor risico's die kunnen ontstaan als drie Willebrordse schoolgebouwen  plaatsmaken voor nieuwbouw.  Het ziet geen andere bron om dit af te dekken.

0 reacties

 1. PSV’er en Oranjeklant Jordan Teze even terug op het oude nest bij Alliance: ‘Hier is het voor mij begonnen’
  PREMIUM

  PSV’er en Oranje­klant Jordan Teze even terug op het oude nest bij Alliance: ‘Hier is het voor mij begonnen’

  ROOSENDAAL - Nee, lang heeft ie niet bij RSC Alliance gevoetbald en dat is vaak een goed teken. Voetbalclub PSV heeft in 2007 namelijk al snel in de gaten dat de dan 8-jarige Jordan Teze best wel eens een grote kan worden. Woensdag keerde de PSV-verdediger die met Jong Oranje naar het EK gaat na bijna 13 jaar terug naar de plek waar het ooit allemaal voor hem begon.
 1. Prins Philip bijgezet in koninklijke grafkelder St. George's Chapel in Windsor Castle
  Play

  Prins Philip bijgezet in koninklij­ke grafkelder St. George's Chapel in Windsor Castle

 2. Herman van Veen treedt eindelijk weer op: 'Heel gelukkig dat dit kan'
  Play

  Herman van Veen treedt eindelijk weer op: 'Heel gelukkig dat dit kan'