Eric de Regt post nog regelmatig herinneringen aan zijn vader op Facebook. Het oude telefoontoestel komt uit de verzameling van vader Rini, die vier jaar geleden overleed.
Volledig scherm
PREMIUM
Eric de Regt post nog regelmatig herinneringen aan zijn vader op Facebook. Het oude telefoontoestel komt uit de verzameling van vader Rini, die vier jaar geleden overleed. © Foto Pix4Profs/Jan Stads

‘Mijn vader en ik voelden elkaar feilloos aan’

in liefdevolle herinneringWOUW - Achterop de brommer, achter die veilige, brede rug. En uren sa-men zitten, in stilte. Eric de Regt voelde een diepe verbondenheid met zijn vader Rini.

Deel uw herinnering

Heeft u dierbare herinneringen aan een overleden partner, familielid, vriend(in) of kennis? Wij luisteren graag naar uw verhaal. U kunt zich opgeven voor de rubriek In Liefdevolle Herinnering door een e-mail met informatie te sturen naar: s.denboer@bndestem.nl

Voor Eric de Regt was vader Rini een baken van rust in de woelige zee van zijn bestaan. Rini overleed vier jaar geleden, op 28 juli 2015 in het huis in Wouw waar hij zijn hele leven woonde. Hij was 80 jaar oud.