Voorzitter Ad Doomen van SC Gastel. De club is te groot geworden voor het eigen sportcomplex. Prognoses uit 2013 wezen uit dat de club in 2019 aan de 362 leden zou komen, de praktijk is 568.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Ad Doomen van SC Gastel. De club is te groot geworden voor het eigen sportcomplex. Prognoses uit 2013 wezen uit dat de club in 2019 aan de 362 leden zou komen, de praktijk is 568. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Meer kleedhokjes voor almaar groeiende voetbalvereniging SC Gastel

OUD GASTEL - Geen krimp, maar explosieve groei. Voetbalvereniging SC Gastel wil haar sportcomplex uitbreiden met extra kleedaccommodatie en bergruimte. Dat is nodig om het hoofd te bieden aan het almaar groeiende ledental. 

 1. De jeugd mag weer zwemmen in Oud Gastel: ‘We hebben heel wat moeten afzeggen’

  De jeugd mag weer zwemmen in Oud Gastel: ‘We hebben heel wat moeten afzeggen’

  OUD GASTEL - De tijd van uitslapen op zaterdag is er voor de leden van reddingsbrigade/zwemvereniging de Vuurtoren uit Oud Gastel voorlopig niet meer bij. Maar zeker niet met tegenzin doken ze al om 08.45 uur weer in het verwarmde Gastelse zwembad. En dat is heel lang geleden. Sam Jansen was niet te houden en zorgde voor de eerste plons. De rest volgde hem meteen. Volgens beheerder Roeland Appels is het van september 2019 geleden dat hier gezwommen wordt.
 1. Samenvatting | Bekijk hier hoe NAC zonder al te veel moeite wint van MVV
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Bekijk hier hoe NAC zonder al te veel moeite wint van MVV

  7 mei
 2. Terminale Cor Vermeulen krijgt lintje en koetstocht naar de Grote Markt
  Play

  Terminale Cor Vermeulen krijgt lintje en koetstocht naar de Grote Markt