Samen zingen, samen muziek maken; het mag weer in verpleeghuis St. Elisabeth in Roosendaal nu alle 130 bewoners twee keer zijn gevaccineerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Samen zingen, samen muziek maken; het mag weer in verpleeghuis St. Elisabeth in Roosendaal nu alle 130 bewoners twee keer zijn gevaccineerd. © Pix4Profs/Marina Popova

Meedeinen met ‘Ouwe taaie’, nu alle bewoners twee prikken hebben gehad

ROOSENDAAL - Ja hoor, daar is de hit van Eddy Christiani, wie kent hem niet? Tamboerijn, sambaballen en bellenkrans gaan de lucht in. ‘Ouwe taaie yippie yippie yee hee hee hee’ vult de activiteitenruimte van het Roosendaalse verpleeghuis St. Elisabeth.

 1. ZLM Tour gaat ook dit jaar niet door vanwege onzekerheid over versoepelingen

  ZLM Tour gaat ook dit jaar niet door vanwege onzeker­heid over versoepe­lin­gen

  De 33ste editie van de ZLM Tour gaat ook dit jaar niet door. De organisatie van de Nederlandse etappekoers laat weten dat er zo kort voor de start van de wielerwedstrijd nog te veel onzekerheid is over de snelheid waarmee noodzakelijke de versoepelingen worden doorgevoerd. ,,Dit geeft met name bij de dertig gemeenten die bij het evenement betrokken zijn te weinig vertrouwen", aldus projectleider Niels Geven van organisator Libéma Profcycling.
 1. Megaproces tegen Osse woonwagenfamilie van start: 'De grootste rechtszaak ooit van dit arrondissement'
  Play

  Megaproces tegen Osse woonwagen­fa­mi­lie van start: 'De grootste rechtszaak ooit van dit arrondisse­ment'

 2. Máxima over Amalia: 'Ik denk dat ze het heel goed aan kan'
  Play

  Máxima over Amalia: 'Ik denk dat ze het heel goed aan kan'