Volledig scherm
Medewerker van vleesverwerkingsbedrijf in Roosendaal raakt bekneld in transportband. © Christian Traets - MaRicMedia

Medewerker van vleesverwerkingsbedrijf in Roosendaal ernstig gewond na beknelling in transportband

ROOSENDAAL - Een medewerker van een vleesverwerkingsbedrijf aan de Schotsbossenstraat in Roosendaal is dinsdagavond ernstig gewond geraakt. Hij zou met zijn arm bekneld zijn geraakt tussen een transportband. 

Zowel politie, brandweer als een traumahelikopter zijn er op af gestuurd. De man is bevrijd door de brandweer en vervolgens met spoed, onder politiebegeleiding, naar het Erasmus MC ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De trauma-arts is met de ambulance meegegaan. 

Over de toedracht van het ongeluk is nog niks bekend. Dat zal verder onderzocht worden. 

Volledig scherm
Medewerker van vleesverwerkingsbedrijf in Roosendaal raakt bekneld in transportband. © Christian Traets - MaRicMedia
  1. Vader (63) en zoon (26) opgepakt voor geweld bij huisartsenpost en instelling in Bergen op Zoom; hulpverleners en politie doen aangifte

    Vader (63) en zoon (26) opgepakt voor geweld bij huisartsen­post en instelling in Bergen op Zoom; hulpverle­ners en politie doen aangifte

    BERGEN OP ZOOM - Door hulpverleners en agenten is zondagavond aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging door een 26-jarige man uit Bergen op Zoom. De man ging bij de huisartsenpost (HAP) bij Bravis ziekenhuis compleet door het lint. De politie moest pepperspray inzetten om de man aan te houden. Ook zijn vader, een 63-jarige man uit Roosendaal, is daarbij opgepakt.