Mats den Ouden (8) uit Stampersgat fietst 150km voor het goede doel
Volledig scherm
Mats den Ouden (8) uit Stampersgat fietst 150km voor het goede doel © CvCaam Fotografie

Mats (8) fietst 150 kilometer naar Almere voor het goede doel

STAMPERSGAT - Honderdvijftig kilometer fietsen in drie dagen tijd. Mats den Ouden (8) uit Stampersgat doet het om geld in te zamelen voor Stichting Opkikker. Hij kreeg zelf vier jaar geleden een Opkikkerdag tijdens zijn revalidatie van een hersenontsteking. Mats is er nu – als ambassadeur van de stichting – op gebrand zo veel mogelijk geld binnen te halen.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Sprookje Viola duurt voort, Nieuw Borgvliet heeft laatste wedstrijd in 100-jarige bestaan gespeeld
  PREMIUM
  Nacompetitie derde/vierde klasse

  Sprookje Viola duurt voort, Nieuw Borgvliet heeft laatste wedstrijd in 100-jarige bestaan gespeeld

  Viola mag nog altijd hopen op promotie naar de derde klasse. Door Waspik met 0-2 te verslaan, gaat die ploeg juist een niveautje lager acteren. Het treffen met Dubbeldam was overigens de laatste wedstrijd van de 100-jarige vereniging Nieuw Borgvliet. Volgend seizoen start, na de fusie met FC Bergen, de club in de vierde klasse onder de naam De Markiezaten.
  Roosendaal