Volledig scherm
Afbeelding ter illustratie. © ANP XTRA

Man verliest bewustzijn door zware mishandeling na uitgaansavond in Roosendaal, verdachte aangehouden

ROOSENDAAL - Na een avond uit in de nacht van vrijdag op zaterdag is een 21-jarige man uit Roosendaal flink mishandeld. Hierdoor raakte hij buiten bewustzijn. Dit gebeurde rond 04.30 uur in het horecagebied op de Bloemenmarkt in Roosendaal. Een 25-jarige verdachte is aangehouden. 

Het slachtoffer werd na een woordenwisseling twee keer met gebalde vuisten in het gezicht geslagen. Daardoor valt hij op de grond, waarna zijn belager hem nog een keer met kracht tegen zijn hoofd slaat. Hierdoor raakte het slachtoffer buiten bewustzijn. 

Cameratoezicht

De mishandeling werd opgemerkt door een medewerker van Cameratoezicht, die daarop direct de politie waarschuwde. Toegesnelde horeca agenten verlenen eerste hulp, maar het slachtoffer reageert aanvankelijk niet op pijnprikkels. Nadat hij uiteindelijk bijkwam, is hij met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

De verdachte, een 25-jarige man eveneens uit Roosendaal, was nog aanwezig en is door de agenten aangehouden als verdachte van zware mishandeling. Hij zit vast voor verhoor.