Volledig scherm

Man klemgereden en beroofd op snelweg A17 bij knooppunt De Stok in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 50-jarige man uit Roosendaal is woensdagavond op de A17 bij knooppunt De Stok klemgereden en beroofd.

Hij reed tussen 19.30 uur en 19.45 uur in zijn bedrijfsauto over de A17. Bij knooppunt De Stok werd hij klemgereden door twee auto's en naar de kant van de weg gedwongen. Toen hij zijn auto stil zette, zag hij dat er meerdere mensen uit de auto's stapten. Ze kwamen naar hem toegelopen en openden de deur.

Hij werd bedreigd en beroofden hem van persoonlijke spullen en namen ook zijn autosleutel mee. Daarna reden ze snel weg in de richting van Rotterdam.

Aangezien de man geen sleutel meer had, is de auto weg getakeld.

De politie zoekt getuigen van dit voorval.

Volledig scherm
© ANP
  1. Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal
    Play

    Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal

    Actrice en ambassadrice Angela Schijf van stichting Het Vergeten Kind opende maandagmiddag de fonkelnieuwe ontspanningstuin van jeugdzorginstelling Juzt De Driekant in Roosendaal. De Lions Club heeft met tal van acties 30.000 euro op gehaald voor de realisatie van de tuin. De stenen tuin is veranderd in een plek waar kinderen uit de instelling kunnen spelen, maar ook rustig kunnen zitten en kletsen. Schijf, die donderdag nog de Zilveren Televizier-Ster Actrice voor haar rol in Flikken Maastricht won, probeerde alles gelijk uit met de kinderen.