Volledig scherm
De ploertendoder. © Politie

Man in Rucphen aangehouden met inbrekersgereedschap, traangas en ploertendoder in de auto

RUCPHEN - Een 35-jarige man uit Wernhout is dinsdagnacht aangehouden op de A58 bij Rucphen nadat er in zijn auto inbrekerswerktuig is gevonden.

De man werd rond 23.45 staande gehouden voor een controle. Na de auto doorzocht te hebben, kwam er inbrekersgereedschap, een busje traangas en een ploertendoder tevoorschijn.

De bestuurder is daarop aangehouden op verdenking van het voorhanden hebben van inbrekerswerktuig. Hij is naar de cel in Breda gebracht. De spullen zijn ingenomen.

De verdacht is een bekende van de politie en al eens eerder in verband gebracht met diefstallen.

  1. Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal
    Play

    Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal

    Actrice en ambassadrice Angela Schijf van stichting Het Vergeten Kind opende maandagmiddag de fonkelnieuwe ontspanningstuin van jeugdzorginstelling Juzt De Driekant in Roosendaal. De Lions Club heeft met tal van acties 30.000 euro op gehaald voor de realisatie van de tuin. De stenen tuin is veranderd in een plek waar kinderen uit de instelling kunnen spelen, maar ook rustig kunnen zitten en kletsen. Schijf, die donderdag nog de Zilveren Televizier-Ster Actrice voor haar rol in Flikken Maastricht won, probeerde alles gelijk uit met de kinderen.