Volledig scherm
© ANP XTRA

Man draait door onder invloed van cocaïne en alcohol in Oud Gastel

OUD GASTEL - Een 31-jarige inwoner van Oud Gastel is in de nacht van zaterdag op zondag compleet doorgedraaid. Hij was met stukken hout om zich heen aan het slaan. De man was vermoedelijk onder invloed van cocaïne en alcohol.

Rond 00.30 uur kwamen vanuit de Meirstraat in Oud Gastel verschillende meldingen binnen bij de politie over de man. Hij was met stukken hout om zich heen aan het slaan en zou ook vernielingen plegen. Volgens de melders draaide de man helemaal door.

Agenten die ter plekke kwamen zagen in eerste instantie niets, maar ineens stond de man naast hun wagen, met een stuk hout in zijn handen. Eén van de agenten stapte uit en sommeerde de man om het stuk hout neer te leggen. Dat deed hij, waarna hij wat rustiger werd. De man is aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Vermoedelijk was de verdachte onder invloed van cocaïne en alcohol. 

De man had schade veroorzaakt bij een geparkeerde auto. De eigenaar van de wagen doet aangifte. De verdachte zit vast en wordt gehoord.