Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Man (36) aangehouden op verdenking van zware mishandeling en bedreiging in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 36-jarige man uit Roosendaal is zaterdag rond het middaguur aangehouden. Hij zou  in de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 02.45 uur en 03.10 uur in een café aan de Bredaseweg een 47-jarige man en ene 25-jarige vrouw uit Roosendaal hebben bedreigd en mishandeld.

De verdachte zou het café rond sluitingstijd niet hebben willen verlaten en zijn rekening nog niet hebben betaald. De 25-jarige horecamedewerkster riep daarop de hulp in van een 47-jarige kennis. De verdachte zou agressief hebben gereageerd op de komst van de kennis en zou hem en de horecamedewerkster vervolgens met de dood hebben bedreigd. 

Scherp voorwerp

Toen hij merkte dat hij het café niet uit kon, zou hij met een scherp voorwerp, mogelijk gereedschap, stekende bewegingen richting zijn slachtoffers hebben gemaakt. De 47-jarige Roosendaler raakte hierbij gewond. 

De verdachte verliet het café en wilde in een auto stappen. Op dat moment arriveerde de politie, waarop de man er te voet vandoor ging. Omdat hij de auto en enkele persoonlijke spullen achterliet, kon de politie achterhalen om wie het ging. De man werd aangehouden op verdenking van zware mishandeling en voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet.

Beide slachtoffers deden aangifte tegen de Roosendaler.

  1. Waarom geen hogere straf geëist tegen dronken automobilist die babyleven verwoestte door aanrijding?
    PREMIUM
    Zes vragen

    Waarom geen hogere straf geëist tegen dronken automobi­list die babyleven verwoestte door aanrijding?

    OUDENBOSCH - Tegen de Bulgaar die ervan wordt verdacht dat hij op 1 november 2015 stomdronken een ongeluk veroorzaakte in Oudenbosch waardoor een baby zwaar gehandicapt raakte, is woensdag 108 dagen celstraf , waarvan 50 dagen voorwaardelijk, geëist. Als de rechter hem daartoe op 4 december ook veroordeelt, lijkt de kans klein dat hij zijn straf moet uitzitten. De man is namelijk verdwenen. Op sociale media roept de zaak immense verontwaardiging op.