Volledig scherm
© ANP

Majorettenvereniging Les Fleurs uit Stampersgat Beneluxkampioen

STAMPERSGAT - Aan Brabantse en nationale titels is majorettenvereniging Les Fleurs de afgelopen jaren wel gewend geraakt. De Beneluxtitel sleepten de Stampersgatse meisjes nog niet eerder in de wacht.

Afgelopen zondag in het Belgische Lommel gebeurde dat wel. Teams die reeds eerder deze winter een Nederlands kampioenschap behaalden, mochten meedoen in de strijd om de landenbeker.

Het A-team van Les Fleurs voldeed aan die verwachten en behaalde de meeste punten van de jury. Andermaal maakten de meisjes bij terugkeer in het suikerdorp een ereronde.

  1. Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal
    Play

    Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal

    Actrice en ambassadrice Angela Schijf van stichting Het Vergeten Kind opende maandagmiddag de fonkelnieuwe ontspanningstuin van jeugdzorginstelling Juzt De Driekant in Roosendaal. De Lions Club heeft met tal van acties 30.000 euro op gehaald voor de realisatie van de tuin. De stenen tuin is veranderd in een plek waar kinderen uit de instelling kunnen spelen, maar ook rustig kunnen zitten en kletsen. Schijf, die donderdag nog de Zilveren Televizier-Ster Actrice voor haar rol in Flikken Maastricht won, probeerde alles gelijk uit met de kinderen.