Volledig scherm
Het bedrijf Lyfter uit Steenbergen ontving de prijs uit handen van Roosendaalse wethouder Cees Lok en Olcay Gulsen. Links presentator Koen Oosterwaal. Foto Chris van Klinken. © Chris van Klinken/Pix4Profs

Lyfter uit Steenbergen is winnaar van West-Brabantse Startersprijs 2018

ROOSENDAAL -  Van de acht genomineerden uit  Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht, is Lyfter uit Steenbergen de winnaar geworden van de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018 woensdagavond in Roosendaal. De prijs werd in Innovitapark uitgereikt door Roosendaalse wethouder Cees Lok en Olcay Gulsen.

Een jury heeft  de winnaar voor elke gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht en daarna de uiteindelijke winnaar van de West-Brabantse Startersprijs 2018 bepaald.

In de gemeente Bergen op Zoom wint  Brownies & downieS de gemeenteprijs voor andere genomineerde MeesterMaker. 

Muller Zorg en Dienstverlening b.v. kreeg de prijs in Roosendaal vanwege hun bevlogenheid en passie voor Lianco Nails.

De gemeenteprijs in Woensdrecht is voor De Pastorij, die van Bram’s Classic Cars won.

Lyfter won eerst de gemeenteprijs in Steenbergen van Praktijk de Sleutel, waarna ze met de Startersprijs voor West-Brabant aan de haal gingen.  Volgens de jury een team met gedreven en passievolle medewerkers, waar we nog veel meer van gaan horen.

De Rabobank West-Brabantse Startersprijs is een initiatief van Rabobank Zuidwest-Brabant en de StartersCentra West-Brabant.

  1. Start aanpak foute fruitbedrijven: meteen 1.500 kilo cocaïne onderschept
    PREMIUM

    Start aanpak foute fruitbe­drij­ven: meteen 1.500 kilo cocaïne onder­schept

    BREDA/KAPELLE - In de strijd tegen de alsmaar toenemende cocaïnesmokkel is de politie in West-Brabant en Zeeland deze week begonnen met een nieuwe aanpak: het controleren van 'verdachte’ fruitbedrijven, zo'n dertig in aantal. Dat leverde meteen succes op. In de haven van Antwerpen werd vrijdag 1.500 kilo cocaïne in beslag genomen in een container met bananen, bestemd voor een fruitbedrijf in Kapelle in Zeeland.