Volledig scherm
Het bedrijf Lyfter uit Steenbergen ontving de prijs uit handen van Roosendaalse wethouder Cees Lok en Olcay Gulsen. Links presentator Koen Oosterwaal. Foto Chris van Klinken. © Chris van Klinken/Pix4Profs

Lyfter uit Steenbergen is winnaar van West-Brabantse Startersprijs 2018

ROOSENDAAL -  Van de acht genomineerden uit  Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht, is Lyfter uit Steenbergen de winnaar geworden van de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018 woensdagavond in Roosendaal. De prijs werd in Innovitapark uitgereikt door Roosendaalse wethouder Cees Lok en Olcay Gulsen.

Een jury heeft  de winnaar voor elke gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht en daarna de uiteindelijke winnaar van de West-Brabantse Startersprijs 2018 bepaald.

In de gemeente Bergen op Zoom wint  Brownies & downieS de gemeenteprijs voor andere genomineerde MeesterMaker. 

Muller Zorg en Dienstverlening b.v. kreeg de prijs in Roosendaal vanwege hun bevlogenheid en passie voor Lianco Nails.

De gemeenteprijs in Woensdrecht is voor De Pastorij, die van Bram’s Classic Cars won.

Lyfter won eerst de gemeenteprijs in Steenbergen van Praktijk de Sleutel, waarna ze met de Startersprijs voor West-Brabant aan de haal gingen.  Volgens de jury een team met gedreven en passievolle medewerkers, waar we nog veel meer van gaan horen.

De Rabobank West-Brabantse Startersprijs is een initiatief van Rabobank Zuidwest-Brabant en de StartersCentra West-Brabant.