Het bedrijf Lyfter uit Steenbergen ontving de prijs uit handen van Roosendaalse wethouder Cees Lok en Olcay Gulsen. Links presentator Koen Oosterwaal. Foto Chris van Klinken.
Volledig scherm
Het bedrijf Lyfter uit Steenbergen ontving de prijs uit handen van Roosendaalse wethouder Cees Lok en Olcay Gulsen. Links presentator Koen Oosterwaal. Foto Chris van Klinken. © Chris van Klinken/Pix4Profs

Lyfter uit Steenbergen is winnaar van West-Brabantse Startersprijs 2018

ROOSENDAAL -  Van de acht genomineerden uit  Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht, is Lyfter uit Steenbergen de winnaar geworden van de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018 woensdagavond in Roosendaal. De prijs werd in Innovitapark uitgereikt door Roosendaalse wethouder Cees Lok en Olcay Gulsen.

 1. De Cultuurprijs Roosendaal weet van wanten

  De Cultuur­prijs Roosendaal weet van wanten

  ROOSENDAAL - ,,Juist in deze moeilijke coronaperiode is cultuur belangrijker dan ooit’', stelde wethouder Toine Theunis gisteravond in schouwburg de Kring tijdens de bekendmaking van de Cultuurprijs Roosendaal. ,,Ik ben een cultuurgenieter met veel respect voor de cultuurmaker want vooral nu wijst alles erop dat juist cultuur verbindt.’' Theunis’ betoog sloot perfect aan bij de keuze van de jury voor de winnaar van de Cultuurprijs ‘De Vrouwen van Wanten’.
 1. Vuurwerkoverlast en brandjes in Roosendaal: 18-jarige man aangehouden
  Play

  Vuurwerk­over­last en brandjes in Roosendaal: 18-jarige man aangehou­den

 2. Bredase reshare store zamelt schoenen in voor daklozen: 'Het loopt storm'
  Play

  Bredase reshare store zamelt schoenen in voor daklozen: 'Het loopt storm'