Volledig scherm
Primark © Robert van de Berge/het fotoburo

Luchtbeelden van bouw imposant distributiecentrum Primark Roosendaal (video)

ROOSENDAAL - De contouren van het imposante distributiecentrum van Primark in Roosendaal zijn drie maanden na de start van de bouw duidelijk zichtbaar.

Een lijnenspel van betonnen palen en stalen constructie. Om de grootsheid aan te duiden: de inhoud is ruim een miljoen kubieke meter. Om snel overal bij te zijn, rijdt de uitvoerder rond op een quad. Een ronde om het gebouw is één kilometer lang.

Dit is pas de eerste fase, tweederde van het totaal. Primark distribueert over een jaar vanaf deze locatie massa’s kleding en accessoires naar de Benelux en Frankrijk.

Vierhonderd nieuwe banen levert het distributiecentrum op. Het Bredase bouwbedrijf Sprangers begon in september met de bouw die op schema loopt.

Lees donderdag meer hierover in BN DeStem en bekijk de prachtige drone beelden van www.poseidonsecurity.nl

Beschrijving
  1. West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    BREDA - De krapte op de arbeidsmarkt neemt sterk toe. Dat blijkt uit cijfers van het UWV in West-Brabant. Het aantal WW-uitkeringen daalde in een jaar tijd met 17 procent. Volgens het UWV blijft de groeiende vraag naar personeel niet langer beperkt tot de ict- en technische beroepen, maar komen daar tal van andere beroepen bij. Er is ook een alsmaar grotere vraag naar hoveniers, koks, schoonmakers, horecamedewerkers, bus- en vrachtwagenchauffeurs.