Volledig scherm
Foto ter illustratie © iStock/Thinkstock

Litouwse winkeldievegge (30) na vluchtpoging opgepakt in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 30-jarige vrouw uit Litouwen is vrijdag kort na het middaguur aangehouden nadat ze met een tas vol gestolen spullen uit een winkel aan de Rucphensebaan in Roosendaal vluchtte. De vrouw is opgepakt en in de cel gezet, zo meldt de politie.

De vrouw rende met een volle tas gestolen spullen de winkel uit. Enkele personeelsleden zetten daarop de achtervolging in. De verdachte probeerde zich te verstoppen in bosjes, waarna het de medewerkers van de winkel lukte om haar de gestolen spullen afhandig te maken. Toen ze haar vertelden dat de politie was gewaarschuwd, pakte de vrouw volgens de medewerkers een mes en bedreigde ze hen hiermee. Daarna liep ze in de richting van de Bredaseweg, waar ze later door agenten kon worden aangehouden. Ze droeg op dat moment geen mes meer bij zich.

De vrouw werd meegenomen naar het bureau en in de cel gezet. Maandag wordt ze voorgeleid.

  1. Roosendaalse woonwagenbewoners voeren actie voor stadskantoor: ‘We worden aan het lijntje gehouden’
    PREMIUM

    Roosendaal­se woonwagen­be­wo­ners voeren actie voor stadskan­toor: ‘We worden aan het lijntje gehouden’

    ROOSENDAAL - ‘Maar ik wil dan wel een huisje op wielen, zo’n huisje waar ik geboren ben.’ Pal voor de ingang van het Roosendaalse stadskantoor schalt de hit ‘Huisje op wielen’ van Frank van Etten uit een speaker. En daar is het de kleine twintig demonstranten die zich op een druilerige maandagmorgen bij de ingang van het Roosendaalse stadskantoor hebben verzameld nou juist om te doen.