Zangeres Maan de Steenwinkel komt begin volgend jaar naar Wouw
Volledig scherm
Zangeres Maan de Steenwinkel komt begin volgend jaar naar Wouw © ANP Kippa

Lions Club strikt zangeres Maan voor tweede editie Concert at Wouw

ROOSENDAAL - Lions Club Wouw heeft zangeres Maan gestrikt voor de tweede editie van Concert at Wouw. De winnares van talentenjacht The Voice of Holland van 2016 treedt op 6 januari op in de Lambertuskerk in Wouw. 

Daarnaast speelt er die avond een speciaal door Cees Boeren voor deze avond geformeerd orkest op. De Lions Club hoopt hiermee geld op te halen voor drie lokale goede doelen. 

Goede doelen

Zo wil de club geld ophalen voor de restauratie van de Lambertuskerk in Wouw en voor De Lindenberg. De bewoners van die SDW-woonlocatie hebben een kas gedoneerd gekregen, de Lions willen een handje helpen door de inrichting voor hun rekening te nemen. Tot slot hoopt de club ook harmonie en malletkorps Oranje te kunnen helpen met het opzetten van een muzikaal weekend, om de Wouwse jeugd kennis te laten maken met muziek en de vereniging.

Concert at Wouw werd vorig jaar voor het eerst gehouden, ook toen ging er geld naar de restauratie van de kerk. Ook de Stichting Kasteel van Wouw kreeg toen een cheque overhandigd. Door het succes van toen - er werd zo'n 4.000 euro opgehaald en er waren ruim 300 bezoekers - besloot de Wouwse Lionsclub het concert te herhalen. 

Kaarten

Kaarten voor Concert at Wouw kosten vijftien euro per stuk en zijn inmiddels verkrijgbaar bij Primera Wouw en Super de Buurt in Heerle. Bedrijven kunnen daarnaast verschillende sponsorpakketten afnemen in ruil voor advertenties en reclame. Concert at Wouw begint om 20.00 uur.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Families mogen eindelijk weer op bezoek over de grens: ‘Het voelde bizar ze niet te mogen zien’
    PREMIUM

    Families mogen eindelijk weer op bezoek over de grens: ‘Het voelde bizar ze niet te mogen zien’

    OUDENBOSCH/ACHTMAAL - Na elkaar weken, soms maanden, niet gezien te hebben, kwam vrijdagavond eindelijk het verlossende woord voor families die deels in België en deels in Nederland wonen. Pieter de Crem, Belgische Minister van Binnenlandse Zaken deelde het heugelijke nieuws dat familiebezoek over de grens vanaf zaterdag weer mag. ,,Iedereen is in de wolken", vertelt Hielke van Klinken-Maagdenburg.