Volledig scherm
© Thinkstock

Liefdesverhalen gezocht: hoe heb jij je lover ontmoet?

Geef je opWaar ontmoet je tegenwoordig nou nog een potentiële partner? Anno 2020 kijkt niemand nog op van een online match. Maar kun je je wederhelft nog wel in het café tegenkomen?

Quote

Ook in de supermarkt kun je de prins op het witte paard tegenkomen

Aandachtig lees je de ingrediënten van het zakje tacomix. Krijg je opeens een winkelwagen in de rug. Boos draai je je om.... BAM. Liefde op het eerste gezicht. Ook in de supermarkt kun je de prins op het witte paard tegenkomen. 

Cupido schiet zijn pijlen op onverwachte momenten. In het café, zomaar op straat, in de rij bij het gemeenteloket of op een verre vakantie. Nu we ook online gericht op zoek kunnen naar de ware liefde, is het speelveld van de liefde veranderd. Swipen en matchen horen er helemaal bij. 

Hoe heb jij het gedaan? Ging je gericht op zoek, of gebeurde het heel onverwacht? Waar heb jij je levenspartner ontmoet? Wij zijn er, in aanloop naar Valentijnsdag, reuzebenieuwd naar.

Meld je aan

Dus heb jij een mooi verhaal over de ontmoeting met jouw lover? Of heb je tips voor wie niet zo van Tinder is? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar f.buurmans@bndestem.nl onder vermelding van namen, woonplaats en telefoonnummer. Een foto meesturen mag altijd. Wie weet zien jullie straks terug in de krant en op onze website.

  1. Binnenkijken in de nieuwe bioscoop van Roosendaal: hier kijk jij straks naar de nieuwste films
    PREMIUM

    Binnenkij­ken in de nieuwe bioscoop van Roosendaal: hier kijk jij straks naar de nieuwste films

    ROOSENDAAL - Meters aan rode stof hangen al aan de muur. Bussels koperdraadjes verraden precies waar de speakers komen te hangen. Op de gigantische houten hellingen staat tot op de millimeter afgetekend waar de stoelen moeten komen. De muren achterin staan zo glad als een spiegel, klaar voor zes enorme doeken. Langzaam maar zeker begint het immense gebouw aan de Nieuwstraat écht op een bioscoop te lijken.