Dit jaar wordt in het centrum van Rucphen uitgepakt met een avondvullende Lichtjesavond. In 2016 was het nog wat kleinschaliger.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit jaar wordt in het centrum van Rucphen uitgepakt met een avondvullende Lichtjesavond. In 2016 was het nog wat kleinschaliger. © Archieffoto Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Lichtjesavond maakt vrijdag comeback in Rucphen

RUCPHEN - Na een jaar afwezigheid keert de Lichtjesavond Rucphen terug. De Ondernemers Vereniging Rucphen (OVR) besloot tot een comeback na vele reacties uit de gemeenschap, zegt woordvoerder Peter Manniën. ,,Mensen misten het.’’ Komende vrijdag de dertiende worden weer 4.000 kaarsjes aangestoken als opmaat naar een sfeervolle avond in het dorpshart met een grote lampionnenoptocht. 

  1. Ideaal trouwjaar valt in duigen: ‘Voor ons is deze tijd behoorlijk verschrikkelijk’
    PREMIUM

    Ideaal trouwjaar valt in duigen: ‘Voor ons is deze tijd behoorlijk verschrik­ke­lijk’

    2020 zou hét trouwjaar worden, met bijzondere data als 02-02-2020 en 20-02-2020, een droom voor getallenfetisjist. Mensen durfden twaalf jaar na de financiële crisis weer geld uit te geven aan de mooiste dag van hun leven. Ideale omstandigheden de trouwbranche dus, tot corona roet in het eten gooide. Aan het eind van het trouwseizoen maken we met ondernemers de balans op. ,,Je kunt bij de pakken neerzitten, maar dat heeft geen effect.”