Letters in de lucht

Ooit wilde ik mijn toenmalige vriendinnetje overtuigen met een liefdesboodschap vanuit de lucht. Enig nadeel: ze had nogal een lange voornaam en het reclameluchtvaartbedrijf  rekende per letter. 

En aan zo'n sleep zit ook een maximum lengte. De toevoeging: 'ik hou van je' moest ik achterwege laten. Bovendien cirkelde de Cessna weliswaar een kwartier boven haar dakterras en was het prima weer, maar bleef het strandbed volgens de piloot akelig leeg. Bleek ze achteraf binnenshuis aan de telefoon te hangen met een andere vent. Einde verkering, tweehonderd piek armer.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Kroniek van bevrijding West-Brabant nu in boekvorm
‘Voor mijn familie was de oorlog altijd dichtbij’
    PREMIUM

    Kroniek van bevrijding West-Bra­bant nu in boekvorm ‘Voor mijn familie was de oorlog altijd dichtbij’

    WEST BRABANT - Een kroniek van de bevrijding van West-Brabant, van dag tot dag. Niet eerder bracht deze krant zo'n gedetailleerde reconstructie als afgelopen najaar. Vanaf 1 oktober, de dag dat de Poolse bevrijders Baarle-Nassau binnen kwamen tot 9 november toen de laatste Duitse bezetters zich overgaven in Moerdijk. Journalist Henk van Ingen (48) dook in de archieven, trok zich terug in een vakantiehuis en schreef in 36 afleveringen hoe West-Brabant onder het juk van de Nazi's vandaan kwam. De verhalen werden 'gevreten’. Auteur Van Ingen kreeg voortdurend de vraag of er geen boekje van te maken valt.